Presse (DK)

4. Pressemeddelelse (AKTIV)

Sammen med Leif Ringkjøbing (guitar, mundharpe), Ulf Benzon Soll (bas), Poul Roed (trommer, kor), Rosa Duedahl (klaver, keyboard) og Henrik Hansen (guitar, ukulele, kor) fortolker Jude Myers Pedersen (lead singer) en stribe af sine og de andre bandmedlemmers Dylan-favoritter, og i de 5 år bandet har eksisteret, er det blevet til koncerter i både ind- og udland.

Det er næsten omsonst at nævne, at Bob Dylan med sin hæse røst og skarpe, samfundsrevsende pen for længst har ridset sig ind i bevidstheden på generationer af musikelskere verden over, men No Direction Home er et glimrende eksempel på lige nøjagtigt dét; at Bob Dylan bliver ved med at være relevant for folk i alle aldre og fra alle tider. Således er bandets yngste medlem 27 år, mens Leif Ringkjøbing er den eneste i No Direction Home, der rent faktisk er gammel nok til, at han var ung, da Bob Dylans karriere for alvor tog fart i 1960′erne.

Og så er der jo lige Jude Myers Pedersen, der med sine 58 år og bløde stemme, egentlig hverken er mand nok eller hæs nok til at kunne lyde som Bob Dylan. Til gengæld har hun den samme kulturelle baggrund, der skabte den legendariske sangskriver, og det kan høres, når hun lægger stemme til sange som for eksempel “Don’t Think Twice, It’s alright, “Seven Days”, “All Along the Watchtower”

Og selvfølgelig “Like a Rolling Stone”.

Til koncerten kan man forvente at høre fortolkninger af Bob Dylan-numre, der spænder over albums fra hele Bob Dylans tid. Musikken tager udgangspunkt i Dylans folk-univers med en klangfyldt lyd og et mangfoldigt og varieret udtryk.

Glæd dig til en aften med god stemning og musik, når bandet tager dig med på en lytter gennem Bob Dylans fantastiske musikkarriere- og univers.

3. Pressemeddelelse

DANSK VERSION

Når vi snakker om Bob Dylan, er der noget for enhver smag. Kom med ind og nyd en god aften med Bob Dylans musik spillet af Dylan-tributebandet No Direction Home. Dette seksmandsband – der inkluderer to kvinder – spiller er bredt udvalg af Bob Dylans numre i flere genrer fx: folk, jazz, blues og rock. No Direction Homes repertoire omfatter nogle af Dylans bedst kendte hits ”Like a Rolling Stone” så vel som nogle af hans mindre kendte numre ”Blind Willie Mc Tell” fra hans mere end 50-årrige karriere som musiker.
Selvom man tydeligt genkender Dylan i det hele, så kommer No Direction Home med en ny og frisk fortolkning af dette store musikikon.

Jude Myers Pedersen: vokal
Leif Ringkjøbing: guitar, harmonika, vokal
Rosa Duedahl, keyboard, vokal
Ulf: bas, guitar, omnicord, harmonika, banjo, vokal
Henrik Hansen: guitar, ukulele, harmonika
Poul Roed: trommer, perkussion

ENGLISH VERSION

When it comes to Bob Dylan’s music, there is something  for everyone. Enjoy an evening of Bob Dylan music performed by the Dylan tribute band No Direction Home. The six-man band, which includes two women, plays  a wide variety of Bob Dylan music, covering the genres of folk, jazz, blues and rock. No Direction Home’s repertoire includes some of Dylan’s most well known hits ”Like a Rolling Stone” and his less known numbers ”Blind Willie Mc Tell”, with songs selected from Dylan’s more than fifty-year music career.  While you will recognize the Dylan in it all, No Direction Home offers a fresh interpretation of this music icon.

Jude Myers Pedersen: vokal
Leif Ringkjøbing: guitar, harmonica, vokal
Rosa Duedahl, keyboard, vokal
Jeppe Hunsdahl: bas, guitar, omnicord, harmonica, banjo, vokal
Henrik Hansen, Guitar, ukulele, harmonica
Poul Roed: drums, percussion

2. Pressemeddelelse  11. juni 2013

Bob er ligesom en kvinde

Man kan godt påstå, at han er en smule kvindagtig, ham Bob Dylan. Med de fine linjer i ansigtet, det krusede hår og den spinkle krop giver det sådan set masser af mening, at skuespillerinden Cate Blanchett i rollen som “Jude Quinn” var med til at portrættere ham i filmen “I’m Not There” fra 2007.

I coverbandet No Direction Home er det også en kvinde, der står i forgrunden, når gruppen optræder med Bob Dylans sange. En rigtig amerikansk én af slagsen, der, for at det ikke skal være løgn, hedder Jude. Dog ikke med efternavnet Quinn men derimod Myers Pedersen.

Sammen med Leif Ringkjøbing (guitar, sang og mundharpe), Jeppe Hundsdahl (bas, guitar og mundharpe), Poul Roed (trommer og percussion), Rosa Duedahl (piano og keyboard) og Henrik Hansen (guitar og ukulele) fortolker Jude Myers Pedersen en stribe af sine og de andre bandmedlemmers Dylan-favoritter, og i de tre år bandet har eksisteret, er det blevet til koncerter i både ind- og udland.

Det er næsten omsonst at nævne, at Bob Dylan med sin hæse røst og skarpe, samfundsrevsende pen for længst har ridset sig ind i bevidstheden på generationer af musikelskere verden over. No Direction Home er et glimrende eksempel på lige nøjagtigt dét; at Bob Dylan bliver ved med at være relevant for folk i alle aldre. Således er bandets yngste medlem kun 19 år, mens Leif Ringkjøbing er den eneste i No Direction Home, der rent faktisk er gammel nok til, at han var ung, da Bob Dylans karriere for alvor tog fart i 1960’erne.

Og så er der jo lige Jude Myers Pedersen, der med sine 50 år og bløde stemme, egentlig hverken er gammel eller hæs nok til at være Bob Dylan. Til gengæld har hun den samme kulturelle baggrund, der skabte den legendariske sangskriver, og det kan høres, når hun lægger stemme til sange som for eksempel “Love Sick”, “Seven Days” og “All Along the Watchtower”.

Og selvfølgelig “Just Like a Woman”.

1. Pressemeddelelse: 2. september  2012

No Direction Home
De 6 medlemmer af No Direction Home  har alle sat et fingeraftryk på No Direction Home´s fortolkningerne af Dylans musik, hvilket betyder nye og meget spændene udgaver af Dylans musik.  Vores udtryksform er forstærkede akustiske instrumenter med lækker lyd. Dylans musik og vores fortolkninger handler om mødet mellem mennesker, og vi viser en anden Bob Dylan end den du måske kender fra protestsangene. No Direction Home er Dylan med stort D.
I november 2009 så bandeat No Direction Home sin spæde start. En annonce på musikbutikkens opslagstavle startede bandet. Jeppe med sine 8 års erfaring på bas og guitar og sin utrolige musikalitet. og Leif med Bob Dylan på spolebåndoptageren og sin Høfner guitar i begyndelsen af 70´erne. Der åbnede sig en sangskat af de helt store og et musikalsk venskab voksede ud af Dylans musik, som blev bøjet på en moderne og anderledes måde.  Judes amerikanske sangstemme giver sangene det helt rigtige ”Dylanske” udtryk. Anders` meget rolige og følsomme beats på trommerne understreger Henriks uforlignelige guitarlyd.  Rosa er helt uundværlig på keyboard når den ”gamle” lyd fra Dylans første albums skal ud. No Direction Home hænger sammen som ærtehalm, ligesom Dylans tekster og musik.  Tag din mand med til en lækker aften, han bliver håndtam efter det første nummer.

Bandmedlemmer:
Jude Myers Pedersen – vocal
Rosa Duedahl – keyboard, vocal
Jeppe Hundsdahl – bas, guitar, omnicord, harmonica, vocal
Poul Roed – drums, percussion
Henrik Hansen – guitar, ukulele
Leif Ringkjøbing – vocal, guitar, harmonica

facebooklikebutton.co